Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Promo

10 manieren om te zeggen "ik hou van jou"

Een unieke geschenkset met 10 exclusieve confitures & een liefdevolle boodschap, om je geliefde te verrassen en elke dag samen bijzonder te maken.

300g (10x30g)
SKU
3608580058274
Speciale prijs € 16,90 Normale prijs € 19,90
Op voorraad

Deel

10 manieren om te zeggen ''Ik hou van jou''

Een exclusieve geschenkset met 10 heerlijke exclusieve verrassingen genaamd ‘’10 facons de dire je t’aime”: vertaald in het Nederlands “10 manieren om te zeggen ik hou van jou”. Achter ieder deurtje vind je een liefdevolle boodschap en een nieuwe smaak jam waarmee je elke dag met je geliefden bijzonder maakt. De set is volledig in het Frans en wordt geleverd met een leaflet waar de “10 manieren om te zeggen ik hou van jou” zijn vertaald in het Nederlands/Engels/Duits. Deze geschenkset is uitermate geschikt voor Moederdag maar ook voor andere momenten waarop jij je geliefde wil verrassen! 

10 manieren om te zeggen
10 manieren om te zeggen

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Geschenkset ''10 manieren om te zeggen: ik hou van jou''

Verras jouw geliefden met deze exclusieve Bonne Maman geschenkset. "10 manieren om te zeggen: Ik hou van jou" bestaat uit 10 heerlijke gastronomische verassingen & liefdevolle boodschappen, om samen van te genieten. De set oogt romantisch door de bloemen op de verpakking en een tekst op ieder deurtje. Achter ieder deurtje schuilt liefdevolle boodschap en een delicatesse, speciaal geselecteerd door Bonne Maman: denk bijvoorbeeld aan Abrikozen & lavendel, Aardbeien & Verbena en zelfs Ananas & Passievrucht Confiture. Een selectie exclusieve recepten waarmee jij elke dag met je geliefde bijzonder maakt! Het perfecte cadeau voor Moederdag, Valentijnsdag , om een verjaardag te vieren of gewoon simpelweg om je geliefde te verrassen!
Bekijk meer See less
Even geduld...