Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Deelname actie

Deelname aan de actie is kosteloos.

Deelname vindt plaats op verschillende manieren:

  1. Periode 1: 19 tot 30 maart: wanneer je de Bonne Maman Instagram pagina hebt getagd in je story/wall post (@bonnemaman_nl), en gebruik hebt gemaakt van de bijbehorende hashtags (#geefkleuraanjepannenkoek) en mee hebt gedaan aan de actie volgens de aangegeven actievoorwaarden zoals beschreven op de Instagram pagina van Bonne Maman (in een afbeelding laten zien hoe jij kleur geeft aan je pannenkoek).
  2. Periode 2: 31 maart t/m 11 april: wanneer je onder het bericht aangeeft met wie jij naar een pannenkoeken restaurant zou willen gaan. Tag diegene, like het bericht en zorg dat je allebei de Bonne Maman Instagram pagina volgt. Voor extra winkans: deel de winactie in je story of laat ons zien hoe jij kleur geeft aan je pannenkoek met de jam Bonne Maman. Plaats een story en/of wall post op je tijdlijn en tag de Bonne Maman Instagram pagina in je story/wall post (@bonnemaman_nl), en maak gebruik van de hashtag #geefkleuraanjepannenkoek.
  3. Periode 3: in de restaurants van Verenging Erkende Pannenkoekenrestaurants, geef kleur aan je pannenkoek met Bonne Maman jam in het pannenkoekenrestaurant. Maak een foto, deel deze op Instagram  en/of Facebook, tag @bonnemaman_nl op Instagram of Verenging Erkende Pannenkoeken restaurants op Facebook. De actie loopt t/m 30 september. Hierna worden de winnaars bekend gemaakt.

Deelname aan acties is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar of ouder.

 

Periode 1&2:

De looptijd van actie is van 19 maart tot 11 april 2021.
Wekelijks zullen er 10 winnaar(s) bekend gemaakt worden, deze winnaars zullen worden vermeld in de reacties onder de berichten op de pagina van Bonne Maman op 19, 26 maart en 6 april en op www.pannenkoekenrestaurants.nl.

Periode 3:

De actie loopt t/m 30 september 2021.

Bonne Maman zal na afloop van de actie 5 winnaars uitkiezen voor de waardebon van €50, de winnaars ontvangen een persoonlijk bericht van Bonne Maman of De Vereniging Erkende Pannenkoekenrestaurants.
Bonne Maman is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten.

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens van deelnemers worden niet zonder overleg vrijgegeven en verstrekt aan externen, tenzij er toestemming is gegeven een nieuwsbrief te ontvangen van een externe partij.
De naam van deelnemers en gedeelde ‘content’, waaronder te verstaan afbeeldingen/video’s die verspreid zijn via Instagram (na deelnemen aan actie), kunnen intern door Bonne Maman en de Vereniging van Erkende Pannenkoeken restaurants worden gebruikt voor vermelding in de Bonne Maman/Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants nieuwsbrief, social media pagina’s (Instagram/Facebook) en speciale daar toe ingerichte actiepagina (content pagina voor de actie Geef kleur aan je pannenkoek). Door mee te doen aan de actie, geeft de deelnemer hier toestemming voor.
Op alle acties is Nederlands recht van toepassing.

Winnaar

De winnaar van een actie wordt gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze.
De winnaar(s) van de actie krijgt persoonlijk bericht via Instagram.
De winnaar(s) dient zijn of haar persoonsgegevens te voorzien via een reactie op het persoonlijke bericht via Instagram: deze gegevens zijn: zijn of haar volledige naam, e-mailadres en woonadres.
Wanneer de winnaar zich niet binnen een week na bekendmaking meldt, wordt er een nieuwe winnaar aangewezen.
Bonne Maman is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.
Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.

Prijs

De te winnen prijs is €50 bestedingstegoed bij een pannenkoekenrestaurant dat is aangesloten bij de ‘Verenging van Erkende Pannenkoekenrestaurants’, deze prijs zal uitgereikt worden door middel van een voucher. De prijs is niet inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.
Ontvangst prijs: de prijs - €50 bestedingstegoed via een hard copy voucher zal per post verstuurd worden naar de winnaars.
Gebruik van de prijs: De voucher kan ingewisseld worden bij alle restaurants die zijn aangesloten bij de Verenging van Erkende Pannenkoekenrestaurants (VEP). Het kan zijn dat er een wisseling is in de restaurants die deelnemen, kijk daarom altijd eerst op de website van de VEP voordat je straks weer een tafel reserveert. En vermeld bij reserveren dat je gebruik wilt maken van de voucher. De deelnemende restaurants zijn terug te vinden via de volgende pagina: https://pannenkoekenrestaurants.nl/leden-van-de-vep.
Geldigheid prijs (voucher): de vouchers vertegenwoordigen een waarde en hebben geen vastgestelde verloopdatum.

Even geduld...