Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Crostini met Roquefort en vijgenjam

Ingrediënten

  • 1 klein stokbrood
  • 1 teen knoflook
  • 3 el olijfolie
  • 1 el gedroogde tijm
  • 15 tl Bonne Maman vijgenjam
  • 200 g Roquefort, Stilton of geitenkaas
  • 2 el gegrilde rode paprika (uit pot)

1 | Snijd het stokbrood in schuine plakjes van 1,5 cm. Verhit de grillpan en grill ze ca. 3 min., keer ze halverwege.

2 | Pers de knoflook boven de olijfolie en roer de tijm erdoor. Bestrijk de sneetjes stokbrood met de kruidenolie.

3 | Snijd de paprika in dunne reepjes.

4 | Bestrijk het brood met vijgenjam en beleg met een plakje Roquefort en versier met een reepje paprika.

TIP Lekker met een glas kombucha.

Deel
Even geduld...