Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Crunchy ontbijttaartjes met kwark en frambozenjam

Ingrediënten

  • 3 el boter + extra voor invetten
  • 20 el muesli zonder suiker
  • 6 el Bonne Maman aardbeien-frambozenjam MFMS
  • 3 el vloeibare honing
  • 300 g Franse kwark
  • 75 g frambozen en aardbeien

1 Verwarm de oven voor op 175 ºC. Vet de muffinvorm in met boter. Knip 20 reepjes van het bakpapier en leg in elke holte kruislings twee reepjes: zorg dat ze een beetje uitsteken dan kun je straks de crunchy bodempjes er makkelijk uit trekken.

2 Verhit de boter in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Doe de muesli in de pan en schep goed om. Bak de muesli 2 min. Voeg 2 eetlepels jam en de honing toe en schep goed om. Verdeel de muesli gelijkmatig over de holtes van de muffinvorm en druk ze goed aan met een klein opstaand randje. Laat 5 min. afkoelen in de vriezer en bak ze vervolgens 10 min. in de oven. Laat ze helemaal afkoelen.
3 Trek de bodempjes eruit, vul ze met kwark, een beetje jam en een verse framboos en/of aardbei.

Customize! Uiteraard is zijn deze crunchy taartjes ook lekker met alle andere jams van Bonne Maman.

Deel
Even geduld...