Ingrediënten en benodigdheden
- 260 g Bonne Maman Hazelnootpasta
- 3 kopjes chocolade cornflakes/ schelpjes
- 4 eieren
- 6 el bloem
- Poedersuiker
- Boter om in te vetten
- Bakblik
- Mixer (optioneel)
1 Verwarm de oven voor op 175 graden. Klopt de eieren los, voeg beetje bij beetje de hazelnootpasta toe aan de eieren en blijf mixen. Voeg ook de bloem in etappes toe. Vet de bakvorm in met boter en giet het mengsel in de bakvorm. Bak de brownie gaar in ongeveer 30 minuten. Laat daarna goed afkoelen.
2 Verkruimel de afgekoelde brownies in een kom en kneed totdat er balletjes van gemaakt kunnen worden. Kneed de balletjes in de vorm van kegels.
3 Steek de chocolade cornflakes met de kromming naar boven in de kegeltjes om een dennenappel te maken.
4 Decoreer met poedersuiker voor een besneeuwd effect.
Deel