Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Ingrediënten

1 | Verwarm de oven voor op 180 °C.

2 | Mix de suiker met de boter in ca. 4 min. licht en luchtig met de mixer in een ruime kom. Mix een voor een de eieren erdoor. Voeg pas een volgend ei toe als het vorige helemaal is opgenomen. Zeef het zelfrijzend bakmeel met het amandelmeel, bakpoeder en zout boven de kom en spatel het er zo luchtig mogelijk door. Roer de melk erdoor.

3 | Verdeel de helft van het beslag over de potjes. Voeg aan elke pot 1 grote eetlepel hazelnootpasta toe en verdeel de rest van het beslag erover. Bak de mugcakes in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Controleer met een satéprikker of ze gaar zijn, steek de prikker in de cake, als ie er schoon en droog uit komt, is de cake gaar. Laat afkoelen tot lauwwarm.

4 | Schep op elke mugcake nog 1 eetlepel hazelnootpasta en top af met de marshmallows. Brand de marshmallows met de brander goudbruin. Serveer direct.

Tip Dit is een flinke mug! Je kunt het beslag ook over 6 of 8 Bonne Mamanpotjes verdelen. Dan kun je de oventijd verkorten met ca. 5 min.

Deel
Even geduld...