Ingrediënten
- 2 rode uien
- 2 el boter
- 4 el Bonne Maman 'Meer Fruit - Minder Suiker' Kersen
- 8 oesterzwammen
- 100 g Comté kaas
- 8 kleine (zuurdesem) broodjes
- ½ kropje radicchio
- 2 el Dijonmosterd
- ½ bakje tuinkers
- grillpan
- cocktailprikkers
1 | Snijd de uien in dunne ringen. Verhit 1 eetlepel boter in een koekenpan en bak de uien op laag vuur in ca. 10 min. zacht en gaar. Voeg de kersenjam toe en bak 2 min. mee. Breng op smaak met peper en zout. Schep uit de pan en maak ‘m schoon. Verhit de rest van de boter in de koekenpan en bak de oesterzwammen in ca. 5 min. op middelhoog vuur beetgaar.
2 | Snijd ondertussen de kaas in kleine plakjes passend op de broodjes. Halveer de broodjes overlangs. Trek de blaadjes los van de sla en scheur ze kleiner.
3 | Verhit de grillpan en rooster de broodjes kort op de snijkant. Bestrijk de bovenkant van de broodjes met een beetje mosterd. Beleg de broodjes de oesterzwammen, kaas, uien en tuinkers op de broodjes. Steek er een prikkertje in en serveer direct.