Ingrediënten en benodigdheden
- 800 ml Griekse yoghurt
- 4 el vloeibare honing (of meer naar smaak)
- 3 el Bonne Maman Frambozen Confiture
- 3 el Bonne Maman Lemon Curd
- 3 el Bonne Maman Abrikozen Confiture
- 3 el Bonne Maman Bosbessen Confiture
- 3 el Bonne Maman Kersen Confiture
- 10 ijsvormpjes van 90 ml
1 Doe de yoghurt in een kom en roer los. Roer de honing erdoor en proef of je het zoet genoeg vindt. Bedenk dat het eenmaal bevroren minder zoet is dan nu, en er ook nog jam doorheen gaat.
2 Schep in elk ijsvormpje een eetlepel yoghurt en dan anderhalve eetlepel jam of lemon curd. Vul aan met de rest van de yoghurt en roer met een vork de jam of curd door de yoghurt. Steek de stokjes erin en zet de ijsjes minimaal 5 uur of het liefst een hele nacht in de vriezer.
Tip In het recept worden allerlei verschillende soorten ijsjes gemaakt, maar je kunt gerust alleen jouw favoriete jam kiezen en daar alle ijsjes mee maken!
Deel