Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Trio Caramels: Met 3 soorten karamel!

Het doosje bestaat uit een potje Karamel met Vanille uit Madagaskar, een potje Karamel met Praliné gemaakt van geroosterde hazelnoten en een potje Caramel à Café.

660g (3 X 220g e)
SKU
3608580021254
€ 13,50
Op voorraad

Deel

Dit trio van voortreffelijke karamels vertelt het verhaal van Bonne Maman's succes om onze mooiste culinaire herinneringen na te bootsen.

Meer details

Nettogewicht (in g)
660g (3 X 220g e)

Dimensies
273 x 90 x 86 mm

Bewaren
Na opening is het product 3 weken koel te bewaren.

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANKRIJK

Trio Caramels: Met 3 soorten karamel! - Bonne Maman-1
Trio Caramels: Met 3 soorten karamel! - Bonne Maman-2
Trio Caramels: Met 3 soorten karamel! - Bonne Maman-3

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Trio Caramels: een, twee, drie, karamels! Bonne Maman

Bonne Maman brengt drie heerlijke karamelrecepten samen in een doos met zoete smaken, het Trio Een, Twee, Drie, Karamels! Enerzijds een Vanille Toffee met fluweelzachte noten, die twee geuren die emblematisch zijn voor de middagsnacks, ondeugend combineren. Aan de andere kant, een romige Praliné Caramel, waarvan de geur op zaterdag op het carnaval roept, onderbroken door een heerlijke warme pannenkoek met pralinépasta. Tot slot een Koffie Toffee met zachte en evenwichtige noten, die de herinnering aan het gezinsontbijt op zondagochtend onmiddellijk doet herleven. Een Trio Caramels box vol tederheid om van te genieten tijdens een gastronomische pauze om te delen, of een moment helemaal voor jezelf...
Bekijk meer See less
Even geduld...