Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Ontdekkingsbox - Kruidentheeën

Een assortiment van 5 kruidentheeën die zowel de smaakpapillen als het lichaam en de geest ten goede komen. 5 herbruikbare metalen doosjes (hoogte: 10,5 cm) gepresenteerd in een elegante kartonnen doos. Uitsluitend te koop in onze e-shop.
150g
SKU
3608580020493
€ 30,00
Op voorraad

Deel

Bonne Maman brengt in een verfijnd doosje vijf theesoorten samen, gemaakt van biologisch geteelde ingrediënten die een heerlijk moment van plezier en welzijn te bieden. Er kan gekozen worden uit de volgende smaken: Goed humeur: pepermunt, hibiscus, zoethout... Zoetheid: appel, kaneel, vlierbes Na het dessert: steranijs, zwarte bes, citroenmelisse Zoete dromen: verbena, Damascusroos, lindeboom Ontspanning: citroenmelisse, citroengras, duizendblad.

Ontdekkingsbox - Kruidentheeën - Bonne Maman-1
Ontdekkingsbox - Kruidentheeën - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Het e-mailadres van Bonne Maman wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons privacybeleid

Bonne Maman Theedoos Discovery

Bonne Maman brengt vijf biologische kruidentheerecepten samen voor een ware zintuiglijke reis om de pracht en praal van de natuur te ontdekken. Een reeks kruidentheeën die even aangenaam zijn voor de smaakpapillen als voor lichaam en geest, gemaakt met respect voor de ambachtelijke kennis van de kruidenspecialisten om biologische planten, bloemen en vruchten te sublimeren, en om al hun deugden te verheffen. Dromen, Ontspanning, Zoetheid, Goedemorgen en After-Dessert, ontdek de 5 recepten van wellness-kruidenthee die Bonne Maman heeft bedacht, om te genieten tijdens een rustgevend ritueel, of om te delen met familie of vrienden om de maaltijd af te sluiten met een delicatesse... Ontdek de exclusieve recepten van elke melange : Goed humeur: pepermunt, hibiscus, zoethout... Zoetheid: appel, kaneel, vlierbes Na het dessert: steranijs, zwarte bes, citroenmelisse Zoete dromen: verbena, Damascusroos, lindeboom Ontspanning: citroenmelisse, citroengras, duizendblad.
Even geduld...