Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Doos van 15 chocolade karameltaartjes

Blikken doosje met 15 karamel chocolade taartjes. 225g
225 g
SKU
3178530416213
€ 10,00

(44,4€/kg)

Op voorraad

Deel

Een uniek recept, bestaande uit een knapperig gebakje en een bedje van smeltende karamel dat een dun laagje chocolade verwelkomt. Alles in een verzamelbare koekjestrommel wat een must-have is: er is niet veel nodig om te bezwijken voor deze lekkernij!

Doos van 15 chocolade karameltaartjes - Bonne Maman-1
Doos van 15 chocolade karameltaartjes - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Het e-mailadres van Bonne Maman wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons privacybeleid

Mijn Caramel Chocolade Taartjes

In een exclusieve koekjesdoos, om aan te bieden of voor eigen gebruik, voor het grootste plezier van zowel proeven als decoratie, worden de Chocolate Caramel Taartjes gemaakt met echt goede ingrediënten. Individueel verpakt in een vers pakje, zijn ze ideaal voor momenten van verwennerij alleen voor jezelf of om te delen in het dagelijks leven. Deze exclusieve metalen doos kan worden gevuld met koekjes en gebak uit het Bonne Maman assortiment of met de creaties van alle fijnproevers. Het is ook beschikbaar gevuld met Frambozen taartjes of Citroen taartjes. Bonne Maman heeft drie maten elegante ronde metalen blikken (groot, middelgroot en klein) bedacht en ontworpen om een harmonieuze collectie aan te bieden, zowel esthetisch als praktisch, die de keuken elegant zal decoreren.
Even geduld...