Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Doos van 15 frambozen taartjes

Blikken doosje met 15 frambozen taartjes. 225g
225 g
SKU
3178530416237
€ 10,00
Op voorraad

Deel

De smaken van een knapperig koekje met een heerlijke vulling van pitloos fruit, dit in een blikken verpakkingsdoosje. Dat is het recept voor een groot smaakvol succes van Bonne Maman: Frambozen taartjes.
Doos van 15 frambozen taartjes - Bonne Maman-1
Doos van 15 frambozen taartjes - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Mijn Frambozen taartjes

In een uniek recept dat een knapperig zandkoekjesdeeg en een smeltend bedje van framboos combineert met zowel een zurige als zoete smaak in het hart van een koekjesdoos die is ontworpen als een juwelenkistje, maken de Frambozen taartjes elke hapje een plezier. De Framboos taartjes zijn verpakt in een herbruikbaar blikken doosje, in deze verpakking zijn de taartjes individueel voorzien van een vers zakje om overal mee naartoe te nemen. De verpakking is ook beschikbaar gevuld met Chocolade Caramel taartjes of Citroen taartjes. Deze elegante collectie van metalen blikken, beschikbaar in grote, middelgrote en kleine formaten, bevat naar ieders wens koekjes en gebakjes uit het Bonne Maman-assortiment of andere creaties.
Bekijk meer See less
Even geduld...