Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

10 manieren om te zeggen "ik hou van jou"

Verras uw geliefden met deze prachtige gift-set, een verassingsboeket met 10 deurtjes met daarachter een liefdevolle Franse boodschap & exclusieve jamsmaak. Alle jamsmaken zijn unieke combinaties van fruit met subtiele hints van bloemen..Frambozen met Rozen..Perziken met Jasmijn enz.

300g (10 X 30g e)
SKU
3608580093053
€ 19,90
Maak een melding
Uitverkocht - te succesvol!

Deel

Verras uw geliefden met deze prachtige gift-set, een doos vol lekkernijen. Deze giftset bevat 10 deurtjes met achter ieder deurtje een liefdevolle boodschap en heerlijke verrassing. 10 exclusieve jam-smaken, combinaties van fruit & subtiele hints van bloemen.

Meer details

Notities
Kersen en vlierbloesem, Perziken en jasmijn, Mirabellen en lindebloesem, Kersen en hibiscusbloesem, Perziken en verbena nectarines, Abrikozen en lavendel, Quetsch Peren en Steranijs: kunnen stukjes pit bevatten.

Nettogewicht (in g)
300g (10 X 30g e)

Dimensies
52 x 252 x 310 mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE

Aantal artikelen per verpakking
10

10 manieren om te zeggen
10 manieren om te zeggen

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Giftset - 10 manieren om te zeggen ''ik hou van jou''

Al zijn er honderden manieren om liefde te uiten, de Bonne Maman 10 manieren om te zeggen ''ik hou van jou'' zal de fijnproevers verrassen. Deze giftset is samengesteld uit liefdevolle boodschappen en heerlijke lekkernijen. Verpakt in een poëtische en bloemrijke doos, omhult het 10 verrassingen die de nieuwsgierigheid van uw dierbaren zullen wekken. De set bevat 10 deurtjes met achter ieder deurtje een liefdevolle boodschap en culinaire verrassing: Frambozen met Rozen, Perzikken met Jasmijn, Kersen met Hibiscus.. Een selectie van exclusieve recepten die de smaak van fruit combineren met subtile hints van bloemen en delicate planten. Een boeket van lekkernijen om uw dierbaren te verrassen tijdens speciale gelegenheden zoals een verjaardag, Moederdag, Vaderdag of gewoon om te laten zien dat je om hen geeft. 

Bekijk meer See less
Even geduld...