Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Noël

Bonne Maman Kerstpakket

De Bonne Maman giftset bevat 4 royale cadeaus: 1x een blik met zachte fruitsnoepjes, 1x kerstthee, 1x een kerstcracker met 4 verschillende soorten mini-jam (4x30g), 1x caramel chocolade + een Bonne Maman jamlepel. Verpakt in een limited edition box.

 

690 g
SKU
3608580106937
€ 35,00
Informeer mij als dit product weer op voorraad is
Uitverkocht - te succesvol!

Deel

Dit jaar vier je samen met Bonne Maman de feestdagen met een exclusieve giftset met verrassende kerstproducten. Een limited edition kerstpakket om cadeau te geven of om te delen met je geliefden.

Meer details

Wettelijke benaming
Bonne Maman Kerst Giftset

Nettogewicht (in g)
690 g

Dimensies
25 x 33 x 13 cm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE.

Bewaren
Droog en koel bewaren.

Aantal artikelen per verpakking
5

Bonne Maman Kerstpakket-1
Bonne Maman Kerstpakket-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Bonne Maman Kerstpakket

Bonne Maman heeft in een elegante doos het ideale pakket voor de feestdagen samengesteld. Een royale giftset met exclusieve Bonne Maman producten, vier lekkernijen en een accessoire, om onder de boom te leggen en uw geliefden te verrassen.

De giftset bevat een blik met individueel verpakte zachte fruitsnoepjes, een verpakking met een kerst infusie thee: met delicate anijachtige, fruitige en subtiele kruiden smaken. Ideaal na een heerlijke maaltijd of om van te genieten tijdens een ander gezellig moment met vrienden of familie.

Daarnaast bevat de giftset een verrassingscracker met exclusieve Bonne Maman jam potjes. Vergezeld met een lepel om iedere ochtend van te proeven. Ook bevat de giftset een potje Bonne Maman Chocolade Caramel, een karamel dat een extra vleugje genot kan bieden tijdens de feestdagen. 

een heerlijke giftset om cadeau te doen of om zelf van te genieten samen met familie en vrienden.

Bekijk meer See less
Even geduld...