Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Nieuw

Giftset - Mon Trio Gourmand

Een exlusieve giftset voor de fijnproevers: Mara de Bois Aardbeien Confiture, Hazelnootpasta & Karamelspread met vanille uit Madagaskar. 

680g e
SKU
3608580075943
€ 14,90
Op voorraad

Deel

Voor alle liefhebbers van lekkernijen heeft Bonne Maman een ideale giftset samengesteld: deze set bevat drie van haar favoriete producten: de heerlijke Hazelnootpasta met lekker véél hazelnoten, Mara de Bois aardbeien confiture en de onweerstaanbare karamelspread met vanille uit Madagaskar. 

Meer details

Nettogewicht (in g)
680g e (250g e + 220g e + 210g e)

Dimensies
23,1 x 19,8 x 7,6cm

Aantal artikelen per verpakking
3

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE.

Giftset - Mon Trio Gourmand  - Bonne Maman-1
Giftset - Mon Trio Gourmand  - Bonne Maman-2

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Giftset - Bonne Maman - Hazelnootpasta, Karamelspread & Aardbeien Mara de Bois

De Bonne Maman Gourmet Trio Box, is ideaal voor gezellige momenten met de familie of het zondagse ontbijt, brengt drie heerlijke recepten samen die de verlangens van jong en oud zullen bevredigen:

- Hazelnootpasta met lekker véél hazelnoten: een heerlijk smeuïge hazelnootpasta, rijk aan hazelnoten, zonder palmolie en enkel met natuurlijke ingrediënten.  

- Karamelspread met vanille uit Madagaskar: een heerlijke zoete verrassing die twee smaken uit de kindertijd samenbrengt: karamel & vanille, gecombineerd in een romige smeltende textuur. 

- Aardbeien Mara de Bois: een ontbijtklassieker van bijzonder smakelijke bosaardbeien, met houtige en lichtzure toetsen en een unieke geur. Dat is puur genieten! 

Deze elegante giftset vol zoete lekkernijen zorgt voor vreugdevolle geniet momenten met familie & vrienden. Ideaal voor alle fijnproevers, om samen te komen rond de ontbijttafel. 

Bekijk meer See less
Even geduld...