Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Noël

Kerst verrassingscracker Jam (4x30g)

Verrassingscracker met 4 kleine potjes jam en marmelade: Pruimen mirabelle met kruiden, Aardbeien met steranijs, Kastanjes met sinaasappels en kerstkruiden en Sinaasappe-yuzu-grapefruitmarmelade. Een rijkelijk assortiment voor een Kerst om nooit meer te vergeten.

120g (4 X 30g e)
SKU
3608580100614
€ 7,50
Op voorraad

Deel

Bonne Maman helpt jou en je familie om de mooiste momenten samen extra lekker en feestelijk te maken. Ontdek nu onze kerstcrackers!

Meer details

Notities
Mirabelles : peut contenir des noyaux.

Nettogewicht (in g)
120g (4 X 30g e)

Dimensies
61 x 288 x 66 mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE

Aantal artikelen per verpakking
4

Kerst verrassingscracker Jam (4x30g) - Bonne Maman-1
Kerst verrassingscracker Jam (4x30g) - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Kerstcracker - Bonne Maman Confiture (Jam)

De kerst verrassingscrackers van Bonne Maman zijn een traditie rondom de feestdagen. De crackers zijn allereerst een lust voor het oog: verpakt in een mooi geschenkdoosje met een magisch en betoverend ontwerp. Ideaal als cadeautje of om de ontbijttafel rondom de feestdagen te versieren.

De crackers zijn gevuld met 4 exclusieve kerstrecepten in individuele porties van 30g. Verrassende smaken om de hele familie mee te plezieren: Pruimen mirabelle met kruiden, Aardbeien met steranijs, Kastanjes met sinaasappels en kerstkruiden en Sinaasappe-yuzu-grapefruitmarmelade. 

 

Bekijk meer See less
Even geduld...