Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
  • Meer Fruit Minder Suiker Aardbeien Frambozen - Bonne Maman - 1

Meer Fruit Minder Suiker Aardbeien Frambozen

335g e

Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker Aardbeien Frambozen is een fruitspread gemaakt met echte stukjes fruit die smelten op je tong. Deze Fruitspread bevat 30% minder suiker en extra veel fruit. Hierdoor heeft de fruitspread een heerlijke frisse smaak, zoals je het thuis zou maken. Heerlijk bij een croissantje, boterham, op een pannenkoek of door de yoghurt.

Totaal fruitgehalte : Préparée avec 60 g de fruits pour 100 g de produit fini.
Bewaren : Na opening gekoeld bewaren. De Meer Fruit Minder Suiker Fruitspread bevat minder suiker dan reguliere jam* en dient daarom snel geconsumeerd te worden. *Suiker is een ingrediënt dat gebruikt wordt om fruit op natuurlijke wijze te conserveren.
Op voorraad

Deel

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Bonne Maman - Meer Fruit Minder Suiker - Aardbeien Frambozen Fruitspread

Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker fruitspreads bevatten meer fruit en minder suiker dan traditionele jams. Hierdoor hebben ze een intense fruitsmaak. Bonne Maman heeft voor u de mooiste vruchten en precies de juiste hoeveelheid suiker geselecteerd om de rijke smaak van het fruit te onthullen. Een "haute couture" -ervaring, nog intenser in fruit en dankzij een uitgekiende en kortere bereiding zijn de stukjes fruit heerlijk van smaak en zacht. Echt om te smullen!
Bekijk meer See less
Even geduld...