Over Bonne Maman

Bonne Maman is gemaakt om te delen met de mensen van wie je houdt, om te laten zien dat je van ze houdt! Begin elke dag bijzonder en geniet van authentieke Franse recepten, met het beste fruit en eerlijke ingrediënten. Of zoals de Fransen zelf zeggen:

Wat betekent Bonne Maman?

‘Bonne Maman’ is Frans voor grootmoeder, een woord dat bij hele generaties de mooiste jeugdherinneringen tot leven brengt. Herinneringen aan eindeloze zomerse zondagen, aan fijn vers fruit en aan pruttelende pannetjes met de zoete geur van zelfgemaakte jam. Bereid volgens een strengbewaakt familierecept, om met de hele familie van te genieten.              En bewaard in een traditionele pot, voorzien van een simpel handgeschreven etiketje met daarop de datum en de gebruikte natuurlijke ingrediënten. Stuk voor stuk dingen die je vandaag nog steeds terugziet in de authentieke producten van Bonne Maman.

Met liefde gemaakt!

Waarom is Bonne Maman zo lekker?

De recepten van Bonne Maman worden al vele tientallen jaren van generatie op generatie doorgegeven. Waarbij in de loop der tijd alleen de aller- allerbeste behouden zijn gebleven. Recepten die zó tijdloos zijn dat je ze perfect kunt combineren met de laatste voedingstrends voor jong en oud. Kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige aroma’s zul je niet aantreffen in de producten van Bonne Maman.

Onze confituren worden gemaakt met zorgvuldig gekozen rijpe vruchten en natuurlijke ingrediënten die in iedere keuken te vinden zijn. Nog precies zoals het altijd geweest is, en precies zoals het altijd zal blijven.

Onze liefde voor alles wat we maken proef je terug in elk product van Bonne Maman. Zo zijn we niet alleen de onbetwiste nummer één in Frankrijk geworden, maar ook het nummer één geïmporteerde merk in confituur in veel andere landen, waaronder Nederland.

Heb je vragen of opmerkingen over je product?