Aardbeien Soufflés

Aardbeien_Souffles.jpg
Ingrediënten
  • 1 eetlepel Boter
  • 4 grote vrije uitloop eieren
  • 125 gram basterdsuiker
  • 4 eetlepels Bonne Maman Aardbeien confiture
  • 1 eetlepel poedersuiker
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 200oC en vet 4 diepe bakjes in met de boter .
  2. Klop het eiwit op in een schone droge schaal tot deze stijf wordt, voeg vervolgens de suiker, een lepel per keer, toe totdat het geheel dik en glanzend is. Voeg de confituur toe en schep de soufflé mix in de klaargezette bakjes.
  3. Bak de soufflés 12 tot 15 minuten op de middelste plaat in het midden van de voorverwarmde oven.
  4. Strooi de poedersuiker er overheen en serveer de soufflés direct.
  5. Variatie en serveer tips:
  6. Voor een net zo lekkere soufflé probeer eens de andere smaken Bonne Maman confituur zoals Cassis of Framboos.
Probeer ook andere recepten
Niet gevonden wat je zocht? Zoek een ander recept:
Ik zoek: