Bonne Maman Pannenkoeken

Bonne_Maman_Pannenkoeken.jpg
Ingrediënten
  • 250 gram bloem
  • 3 eieren
  • 500 ml melk
  • Bonne Maman confiture, smaak naar keuze
Bereidingswijze
  1. Doe 250 gram bloem in een kom, maak er een putje in en voeg 3 volledige eieren toe. Niet mengen, anders worden er klonten gevormd.
  2. Voeg een snuifje zout toe en giet er 100 ml melk bij.
  3. Bewerk het deeg krachtig met een lepel om het luchtig te maken.
  4. Giet er geleidelijk aan 400 ml melk bij, tot het deeg glad wordt.
  5. Schep er vervolgens 1 tot 2 eetlepels water bij.
  6. Bedek het deeg met een handdoek en laat het een uur rusten.
  7. Doe een beetje boter in een pan, giet een halve soeplepel van het beslag per pannenkoek in de pan en bak een tot twee minuten per kant voor lichte, knapperige pannenkoeken.
  8. Versier elke pannenkoek met de Bonne Maman confiture van uw keuze.
Probeer ook andere recepten
Niet gevonden wat je zocht? Zoek een ander recept:
Ik zoek: