Clubsandwich met vijgenjam, parmaham en manchego

S7A1678.jpg
Ingrediënten
  • 3 sneetjes maisbrood

  • 2 el boter, op kamertemperatuur

  • 2 el Bonne Maman vijgenjam

  • 4 plakjes Parmaham

  • 4 plakjes manchego

  • 2 blaadjes (baby) romaine sla

  • versgemalen zwarte peper

  • 2 prikkers

 

  • 1 pers.

  • 15 min. bereidingstijd 

Bereidingswijze
  1. Rooster de sneetjes brood lichtbruin. Bestrijk twee sneetjes met vijgenjam en bestrijk een sneetje aan de andere kant met boter en het bestrijk het laatste sneetje ook met boter. Beleg de sneetjes met vijgenjam elk met 2 plakjes ham, 2 plakjes kaas en 1 blaadje sla. Bestrooi royaal met peper, stapel de sandwich op elkaar en halveer met een scherp mes. Steek in elk stapeltje een prikker. Serveer de clubsandwich klassiek met chips.
Probeer ook andere recepten
Niet gevonden wat je zocht? Zoek een ander recept:
Ik zoek: