Coupe Bonne Maman

coupe_bonne_maman.jpg
Ingrediënten

Nagerecht

2 pers.

10 min. bereidingstijd

  • 2 el pistachenootjes
  • 4 bolletjes vanille-ijs
  • 2 bolletjes frambozensorbet
  • 4 el Bonne Maman aardbeienjam (meer fruit minder suiker)
  • 4 el granaatappelpitjes
  • 1 el gevriesdroogde aardbeien of frambozen
  • 2 Bonne Maman potjes
Bereidingswijze
  1. Rooster de pistachenootjes in een droge koekenpan ca. 3 min. op middelhoog vuur. Laat ze afkoelen op een bord en hak ze grof.
  2. Verdeel het vanille- en sorbetijs over de Bonne Maman jampotjes of hoge glazen. Schep de Bonne Maman aardbeienjam erop, bestrooi met de granaatappelpitjes en pistachenootjes. Garneer met wat verkruimelde gevriesdroogde aardbeien.

 

 

Probeer ook andere recepten
Niet gevonden wat je zocht? Zoek een ander recept:
Ik zoek: