Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Ingrediënten

  • 2 el pistachenootjes
  • 4 bolletjes vanille-ijs
  • 2 bolletjes frambozensorbet
  • 4 el Bonne Maman aardbeienjam (meer fruit minder suiker)
  • 4 el granaatappelpitjes
  • 1 el gevriesdroogde aardbeien of frambozen
  • 2 Bonne Maman potjes

Bereidingswijze

  1. Rooster de pistachenootjes in een droge koekenpan ca. 3 min. op middelhoog vuur. Laat ze afkoelen op een bord en hak ze grof.
  2. Verdeel het vanille- en sorbetijs over de Bonne Maman jampotjes of hoge glazen. Schep de Bonne Maman aardbeienjam erop, bestrooi met de granaatappelpitjes en pistachenootjes. Garneer met wat verkruimelde gevriesdroogde aardbeien.
Deel
Even geduld...