Ingrediënten
- Voor de tiramisu:
- 3 eieren
- 30 g suiker
- 250 g mascarpone
- 2 el Bonne Maman perzikenconfituur
- Voor de koeken:
- 4 Bonne Maman lange vinger koekjes
- 4 eetlepels Bonne Maman perzikenconfituur (voor de siroop)
- 15 cl water
- Voor de vruchtensalade:
- 4 perziken
- 2 eetlepels Bonne Maman perzikenconfituur
- 4 glaasjes om de tiramisu in te presenteren
Bereidingswijze
Maak een siroop met het water en de Bonne Maman perzikenconfituur en laat het koken.
Doop de koekjes lichtjes in de siroop en leg in elke glaasje een half koekje.
Verdeel de helft van de perzikensalade over de koekjes.
Scheid het eiwit van de eierdooiers.
Meng de eierdooiers met de Bonne Maman perzikenconfituur en mascarpone in een kom.
Klop het eiwit stijf en voeg er geleidelijk de suiker aan toe.
Schep het eiwit voorzichtig door het mascarponemengsel.
Schep een deel van het mascarponemengsel in de glaasjes. Leg hierop een half koekje en verdeel er de rest van de perzikensalade over. Werk af met de rest van het mascarponemengsel.
Laat minimaal één uur opstijven in de koelkast.
Deel