Yoghurt swirl-ijsjes

S7A0079_LR.png
Ingrediënten

 

  • 800 ml Griekse yoghurt
  • 4 el vloeibare honing (of meer naar smaak)
  • 3 el Bonne Maman frambozenjam
  • 3 el Bonne Maman lemon curd
  • 3 el Bonne Maman abrikozenjam
  • 3 el Bonne Maman bosbessenjam
  • 3 el Bonne Maman kersenjam
  • 10 ijsvormpjes van 90 ml

 

  • Snacks
  • 10 stuks
  • 15 min. bereidingstijd + 5 uur wachttijd
Bereidingswijze
  1. Doe de yoghurt in een kom en roer los. Roer de honing erdoor en proef of je het zoet genoeg vindt. Bedenk dat het eenmaal bevroren minder zoet is dan nu en er ook nog jam doorheen gaat. 
  2. Schep in elk ijsvormpje een eetlepel yoghurt en dan anderhalve eetlepel jam of lemon curd. Vul aan met de rest van de yoghurt en roer met een vork de jam of curd door de yoghurt Steek de stokjes erin en zet de ijsjes minimaal 5 uur of het liefst een hele nacht in de vriezer. J’aime zomerijsjes!

Tip: we maken allemaal verschillende soorten ijsjes, maar je kunt gerust alleen jouw favoriete jam kiezen en daar alle ijsjes mee maken!

Probeer ook andere recepten
Niet gevonden wat je zocht? Zoek een ander recept:
Ik zoek: