Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Bonne Maman besteedt oneindig veel aandacht aan elk van zijn recepten: van de selectie van de beste ingrediënten tot hun bereiding. Bonne Maman blijft zo dicht mogelijk bij de originele receptuur. Tijd, zorg en authenticiteit vormen de basis voor de recepten, waarbij emotie een centrale rol speelt.
Ze kiezen het beste

Bonne Maman gaat door met ontwikkelen van de recepten en verfijnt ze totdat de ideale formule is gevonden om een delicatesse te bieden die veel verder gaat dan het plezier van smaak.

De producten zijn bedoeld om emoties bij ons op te roepen

Daarom is vanille een van de favoriete ingrediënten van Bonne Maman: het stelt haar in staat om smaken af te ronden en haar recepten extra pit en zoetheid te geven.

Bonne Maman richt zich op een perfect harmonieuze smaakbeleving, een geslaagd samenspel van aroma's die elkaar op een prettige manier combineren of aanvullen, evenals een aangename consistentie die het genotsmoment intensiveert en verlengt.

Alleen voor mij
Bonne Maman drukt dit verlangen uit in haar recepten
Het biedt een 'onderbroken tijd' en haar manier om dit moment te begrijpen, haar filosofie roept geuren, melodieën uit de kindertijd op. Heldere kleuren, pastelkleuren, zijdeachtige materialen en een manier om te proeven, hap na hap, lepel na lepel ...

Neem, net als zij, de tijd om de mooie kleuren van de recepten te waarderen, de parfums in te ademen, de romige textuur te proeven, de smaak in de mond te zien bloeien en langzaam te proeven, alsof de tijd stilstaat op dat moment ​​...

Het allerbeste door aandacht en liefde!
Even geduld...