Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Er was eens...

Bonne Maman kwam tot leven in 1971 in Biars-sur-Cère, een klein dorpje in het hart van de Lot, in een prachtig fruitgebied, aan de samenvloeiing van de rivieren Cère en Dordogne.

De jam

Het is Jean Gervoson, de oprichter, die de naam bedenkt: Bonne Maman, de liefdevolle naam zoals de grootmoeders van de familie worden genoemd.

Deze mooie naam past perfect bij het idee van deze jam. Met liefde thuis gemaakt, zoals moeder het zou maken voor haar kinderen.

Een jam van hoge kwaliteit in een traditionele glazen pot met een wit etiket waarop in handgeschreven letters het merk en de parfum verschijnen. En natuurlijk met het alom bekende rood wit geblokte deksel, net zoals de potten jam van onze grootmoeders. Het recept is simpel: 50% fruit, 50% suiker. Het was direct een succes.

Ontdek het assortiment

Bonne Maman houdt nooit op met innoveren. En sinds 2017 biedt men nieuwe jam met meer fruit en minder suiker aan.

Taarten

Eind jaren '90 begon Bonne Maman nieuwe recepten op het gebied van koekjes en gebak.

Het zet de traditie voort van de eenvoudige en authentieke recepten die ons onmiddellijk terugbrengen naar de senstaties van de kindertijd.

Ontdek het assortiment

Bonne Maman Madeleine met pure boter: Een iconische delicatesse die wordt gewaardeerd om zijn zachte textuur en unieke smaak. In 2019 biedt Bonne Maman nieuwe recepten voor Madeleines, die zowel eenvoudig als lekker zijn: met vanille, chocolade of zelfs manderijn. Laat u verleiden door de diversiteit van deze smaken.

Yoghurts en desserts

Tien jaar later, in 2008, brengt Bonne Maman yoghurts en desserts op de markt. Er komen 24 verschillende zoetigheden in het schap: yoghurt met aardbeienjam, chocolade mousse, crème brûlée met vanillesmaak.

De selectie van de ingrediënten gebeurt zorgvuldig, zoals de keuze voor natuurlijke vanille om extra pit en zoetheid toe te voegen aan het recept.

En zo hebben de fijnproevers nu aan het einde van hun maaltijd hun zoete lekkernij.

Zoveel vanille en zo romig. Dit nieuwe recept van natuurlijke vanille rijstpudding herinnert je aan de smaak uit de kindertijd.

De compotes

Eind 2018 onthult Bonne Maman haar nieuwste innovatie. Zes nieuwe recepten van compotes in glazen potjes.

Bonne Maman schrijft een nieuwe pagina in haar geschiedenis met meer smaak, plezier en sensatie.

Met haar nieuwste innovatie: compotes op de afdeling fruitdesserts. Met haar zes nieuwe compote recepten, fijne melanges van boomgaardfruit, kruiden en bloemige noten, heeft Bonne Maman een verwenmoment voor ieder tijdstip op de dag. Een unieke textuur, met kleine stukjes fruit in een fijne glazen pot. Samen of individueel kan je er overal van genieten.

Ontdek het assortiment
Even geduld...