Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Er was eens...

Het merk Bonne Maman ontstond in 1971 in Biars-sur-Cère, een dorpje in het hart van Zuidwest-Frankrijk, in een prachtige fruitstreek waar de twee rivieren Cère en Dordogne samenkomen.

De confituur

Het is Jean Gervoson, de oprichter, die de naam bedenkt: Bonne Maman, zoals de grootmoeders van de familie liefdevol worden genoemd.

Die mooie naam past perfect bij het idee van deze confituur, net zo lekker als moeder hem thuis liefdevol zou maken voor haar kinderen.

Een confituur van hoge kwaliteit in een traditionele glazen pot met een wit etiket waarop in handgeschreven letters het merk en de smaak staan. En natuurlijk met het alom bekende rood-wit geblokte deksel, net zoals de potten confituur uit oma's keuken. Het recept is eenvoudig: 50% fruit, 50% suiker. Het is meteen een succes.

Ontdek het assortiment

Bonne Maman houdt nooit op met innoveren. Sinds 2017 zijn er de nieuwe confituren met meer fruit en minder suiker.

Taartjes en gebak

Eind jaren negentig creëert Bonne Maman nieuwe recepten voor koekjes en gebak.

Eerst komen er galettes en taartjes op de markt, gevolgd door fijne amandelkoekjes en madeleines. Daarmee wordt de traditie verdergezet van de eenvoudige en authentieke recepten die onmiddellijk zoete jeugdherinneringen oproepen.

Ontdek het assortiment

De madeleine met pure boter van Bonne Maman: een iconische delicatesse die wordt gewaardeerd om haar zachte textuur en unieke smaak. In 2019 komt Bonne Maman met nieuwe madeleinerecepten die zowel eenvoudig als lekker zijn: met vanille, chocolade of zelfs mandarijn. Laat je verleiden door de diversiteit van deze smaken.

Yoghurts en desserts

Tien jaar later, in 2008, brengt Bonne Maman yoghurts en desserts op de markt. Er komen 24 verschillende zoetigheden in het schap: yoghurt met aardbeienjam, chocolade mousse, crème brûlée met vanillesmaak.

De selectie van de ingrediënten gebeurt zorgvuldig, zoals de keuze voor natuurlijke vanille om extra pit en zoetheid toe te voegen aan het recept.

En zo hebben de fijnproevers nu aan het einde van hun maaltijd hun zoete lekkernij.

Zoveel vanille en zo romig. Dit nieuwe recept voor rijstpap met natuurlijk vanillearoma brengt de smaak uit de jeugd terug.

Compotes

Eind 2018 onthult Bonne Maman haar nieuwste innovatie. Zes nieuwe recepten van compotes in glazen potjes.

Bonne Maman schrijft een nieuwe pagina in haar geschiedenis met meer smaak, plezier en sensatie.

Met haar nieuwste innovatie: compotes op de afdeling fruitdesserts. Met haar zes nieuwe compote recepten, fijne melanges van boomgaardfruit, kruiden en bloemige noten, heeft Bonne Maman een verwenmoment voor ieder tijdstip op de dag. Een unieke textuur, met kleine stukjes fruit in een fijne glazen pot. Samen of individueel kan je er overal van genieten.

Ontdek het assortiment
Even geduld...