![Even geduld...](https://www.bonnemaman.nl/static/version1721652414/frontend/Bm/netherlands/nl_NL/images/00-Loader-2.gif)
![Appelpannenkoeken met kaneel en hazelnootpasta](/wp/wp-content/uploads/2021/11/crepe-epaisse-a-la-pate-a-tartiner-pommes-et-epices_netherland-970x506.jpg)
Ingrediënten
- 3 eieren
- 50g suiker
- 4 el Bonne Maman Hazelnootpasta
- 160g bloem
- 1/2 eetlepel kaneel
- 1 snufje chillipoeder
- 1 snufje zout
- De korrels van een vanillestokje
- 35cl melk
- 2 grote appels
- 10 g boter
- 1 handvol gesneden amandelen (geroosterd & ongezouten)
- Kom
- Oven
- 2 Gietijzeren pannen of bakvormen
![](/wp/wp-content/uploads/2021/10/bonnen-maman-_-hazelnoot-pot-860-470x506.jpg)
1 | Klop in een kom de eieren met de suiker. De hazelnootpasta van Bonne Maman ,bloem, zout en kruiden, maak het dan beetje bij beetje los met de warme melk.
2 | Schil de appels en snijd ze in vieren.
3 | Verwarm de oven voor op 210°C.
4 | Doe een klein stukje boter in twee kleine gietijzeren pannen en zet ze 2 tot 3 minuten terug in de oven zodat de boter gesmolten is en de pannen heet zijn.
5 | Voeg dan de pannenkoekenmix toe, dan de appelpartjes en bak ongeveer een kwartier
6 | Haal uit de oven, bestrooi met gesneden amandelen en versier met de Hazelnootpasta
Geniet!
Deel