Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Appelpannenkoeken met kaneel en hazelnootpasta

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 50g suiker
  • 4 el Bonne Maman Hazelnootpasta
  • 160g bloem
  • 1/2 eetlepel kaneel
  • 1 snufje chillipoeder
  • 1 snufje zout
  • De korrels van een vanillestokje
  • 35cl melk
  • 2 grote appels
  • 10 g boter
  • 1 handvol gesneden amandelen (geroosterd & ongezouten)
  • Kom
  • Oven
  • 2 Gietijzeren pannen of bakvormen

1 | Klop in een kom de eieren met de suiker. De hazelnootpasta van Bonne Maman ,bloem, zout en kruiden, maak het dan beetje bij beetje los met de warme melk.
2 | Schil de appels en snijd ze in vieren.
3 | Verwarm de oven voor op 210°C.

4 | Doe een klein stukje boter in twee kleine gietijzeren pannen en zet ze 2 tot 3 minuten terug in de oven zodat de boter gesmolten is en de pannen heet zijn.
5 | Voeg dan de pannenkoekenmix toe, dan de appelpartjes en bak ongeveer een kwartier
6 | Haal uit de oven, bestrooi met gesneden amandelen en versier met de Hazelnootpasta

 

Geniet!

Deel
Even geduld...