Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Feestelijke Blini’s met kaas & chutney

Ingrediënten

  • 2 olijfolie
  • 16 blini’s
  • 100 g zachte geitenkaas
  • 2 el Bonne Maman Kersenchutney
  • 1 sinaasappel (schoongeboend)
  • 100 g blauwaderkaas bijv. Roquefort
  • 2 el Bonne Maman Vijgenchutney
  • 2 el granaatappelpitjes
  • 100 g Old Amsterdam of overjarige Goudse
  • 2 el Bonne Maman Uienchutney
  • 2 takjes verse tijm

1 Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en bak de blini’s ca. 4 min. Keer ze halverwege. Bestrijk 5 blini’s met geitenkaas en schep er een halve theelepel kersenchutney op. Rasp de oranje schil van de sinaasappel en garneer de blini’s ermee.

2 Beleg 5 blini’s met blauwaderkaas en schep er een halve theelepel vijgenchutney op. Snijd de vijgen in partjes en garneer met granaatappelpitjes.

3 Beleg de rest van de blini’s met een plakje Old Amsterdam en schep er een halve theelepel uienchutney op. Garneer met een klein takje tijm.

Deel
Even geduld...