Ingrediënten
- 600 g Griekse yoghurt
- 2 el vloeibare honing
- 1 vanillestokje
- 4 el Bonne Maman frambozenjam 'Meer Fruit - Minder Suiker'
- 50 g verse frambozen
- 50 g blauwe bessen
- 2 el ongebrande amandelen, grofgehakt
- 1 el gevriesdroogde frambozen
1 Bekleed een bakplaat (ca. 25 x 35 cm) die in je vriezer past met plasticfolie.
2 Meng de yoghurt met de honing. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Roer het door de yoghurt en verdeel de yoghurt over de bakplaat.
3 Verdeel de jam erover en maak mooie swirls. Bestrooi met de verse frambozen, blauwe bessen, amandelen en verkruimel de gevriesdroogde frambozen erover.
4 Zet minimaal 4 uur in de vriezer. Breek in stukken voor serveren.
Deel