Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Granola bowl met aardbeien confiture

Ingrediënten

  • 60g gepofte rijst
  • 150g havermoutpap
  • 100ml agave siroop
  • 100ml ahornsiroop
  • 50g kokos rasp
  • Kokos chips
  • Naturel of vanille griekse yoghurt
  • Aardbeien
  • Bonne Maman Aardbeien Confiture

Granola bereiden

  1. Voeg alle ingrediënten toe aan een mengkom: gepofte rijst, havermoutpudding, geschaafde kokos, kokosolie, agave siroop en ahornsiroop.
  2. Mix alle ingrediënten door elkaar tot het mengsel voldoende onder gedompeld is in siroop.
  3. Bedek een bakplaat met vetvrij bakpapier, en verdeel de granola in een dunne laag over het bakpapier. Plaats het in de heteluchtoven voor 15min op 160 graden.
  4. Haal uit de oven en laat een paar minuten afkoelen. De granola wordt vanzelf knapperig als je het even laat staan.

Granola bowl bereiden

  1. De basis voor de bowl is Griekse yoghurt. Je kan naturel of vanille yoghurt gebruiken.
  2. Voeg de gewenste hoeveelheid Granola toe, een paar kokoschips, een paar stukjes aardbeien, samen met twee lepels Bonne Maman Confiture als topping.
  3. Eet smakelijk!
Deel
Even geduld...