Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Kokosijs met lemon curd, tahini en pistachenoten

Ingrediënten

  • 2 blikken volvette kokosmelk (400 ml)
  • 125 g witte basterdsuiker
  • 1 el vanille-extract
  • 6 el witte tahini (sesampasta)
  • 6 el Bonne Maman Lemon Curd
  • 3 el pistachenoten

1 | Breng 200 ml kokosmelk met de basterdsuiker en het vanille-extract in een ruime steelpan aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost en voeg van het vuur de rest van de kokosmelk en de tahini toe.

2 | Schenk het in een lage diepvriesbak en zet het in de vriezer.

3 | Hak de pistachenoten fijn en roer ze door de ijsmassa.

4 | Laat in ca. 6 uur bevriezen en roer elk uur het ijs met een garde los om de ijskristallen kleiner en zachter te maken. Hak de pistachenoten fijn. Roer na 3 uur losjes de lemon curd en de pistachenoten erdoor.

Lekker op een hoorntje, tussen twee wafels of gewoon zo!

Deel
Even geduld...