![Even geduld...](https://www.bonnemaman.nl/static/version1721652414/frontend/Bm/netherlands/nl_NL/images/00-Loader-2.gif)
![NYE Mocktail - Tonic Affogato](/wp/wp-content/uploads/2022/09/tonic-affogato-02-1920-970x506.jpg)
Ingrediënten / benodigdheden
- 2 el hazelnoten
- 2 el Bonne Maman hazelnootpasta
- 2 bollen vanille-roomijs
- 2 versgezette espressi
- 300 ml tonic
- 2 gin & tonic glazen, spuitzak
![](/wp/wp-content/uploads/2022/03/bonne-maman-hazelnoot-pot-470-470x506.jpg)
1 Verhit een koekenpan en rooster de hazelnoten op middelhoog vuur in ca. 3 min. goudbruin en krokant. Laat afkoelen op een bord, hak ze heel fijn en strooi ze weer op het bord.
2 Doe de hazelnootpasta in de spuitzak en knip een klein puntje af. Spuit een mooi randje op de rand van de glazen en doop ze in de gehakte hazelnoten.
3 Spuit in elk glas een theelepel hazelnootpasta en doe er een bolletje ijs in. Schenk de espresso erover en vul aan met de tonic. Serveer direct.
Deel