Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Pannenkoeken gevuld met Abrikozen confiture

Ingrediënten en benodigdheden

  • 2 eieren
  • 100 g tarwebloem
  • 100 g kastanjemeel
  • 1 eetlepel griessuiker
  • 40 g boter
  • 200 ml melk
  • 1 snufje zout
  • 1 zakje vanillesuiker
  • ½ zakje bakpoeder
  • Bonne Maman Abrikozen Confiture
  • Kleine koekepan

1 Scheid de eidooiers van de eiwitten en klop de eiwitten op.

2 Klop de eierdooiers, suiker en vanillesuiker samen in een mengkom tot een bleke massa. Voeg de tarwebloem, kastanjemeel en bakpoeder toe en meng tot een geheel.

3 Meng de gesmolten boter en melk door dit mengsel.

4 Verwarm de kleine pannenkoekenpan op laag vuur. Giet er een rondje beslag in, leg een of twee eetlepels Bonne Maman Abrikozenjam in het midden en bedek met pannenkoekenbeslag. Draai de pannenkoek om zodra hij bruin is, zodat hij aan beide kanten gaart.

Deel
Even geduld...