Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Ingrediënten

  • 200 g havermout
  • 150 g blanke amandelen
  • 75 g bloem
  • 3 el maanzaad
  • 100 g boter, op kamertemperatuur
  • 150 g rietsuiker
  • 250 g slagroom
  • 250 g ricotta
  • 4 el Bonne Maman frambozenjam Meer fruit Minder suiker
  • 500 g vers fruit naar keuze (aardbeien, frambozen, perziken etc.)
  • bakpapier

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Wel de havermout 20 min. in 175 ml water. Hak ondertussen de amandelen fijn. Voeg ze samen met de bloem toe aan de havermout en schep goed om. Voeg de boter en rietsuiker toe en kneed tot een egaal deeg. Verdeel het deeg over een met bakpapier beklede bakplaat en vorm er een cookie van ca. 25-30 cm Æ van. Bak de cookie in ca.25 min. in het midden van de oven tot de rand donkerbruin begint te kleuren. Laat afkoelen.

2 Klop de slagroom stijf met de mixer en spatel de ricotta erdoor. Breek de koek in stukken, verdeel de ricottaroom en frambozenjam erover. Verdeel het fruit erover.

Deel
Even geduld...