Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Doos van 15 Madeleines boter koekjes

Om de unieke zachtheid van de pure boter en het verse eirecept uit zijn iconische Madeleines te sublimeren, heeft Bonne Maman een blikken koekjesdoos gemaakt om te hergebruiken en te verzamelen. Om de zachtheid en smaken van de madeleines te garanderen, is de voor dit product aangegeven houdbaarheid kort. (Minimale houdbaarheidsdatum: 40 dagen).
375g (15x25g)
SKU
3178530416244
€ 15,00

(40€/kg)

Maak een melding
Uitverkocht - te succesvol!

Deel

Bonne Maman Madeleines worden gemaakt volgens een traditioneel recept met pure boter en verse eieren, dat alle zachtheid en smaak geeft, met een heerlijke textuur. Unaniem gedeeld door jong en oud, voor een pauze thuis of lekker voor onderweg. De houdbaarheid van onze madeleines is bewust kort om u een product met een unieke zachtheid en onvergelijkbare smaken te kunnen garanderen. Dit elegante metalen blik kan worden gevuld met Bonne Maman-koekjes en -gebakjes of met de creaties van alle liefhebbers.
Doos van 15 Madeleines boter koekjes - Bonne Maman-1
Doos van 15 Madeleines boter koekjes - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Boter Madeleine

Individueel verpakt in een vers zakje dat al hun smaak bewaart, worden Bonne Maman Madeleines gemaakt volgens een traditioneel recept met pure boter en verse eieren, dat een heerlijke lichtheid en smaak geeft, unaniem gedeeld door jong en oud, voor een pauze thuis of onderweg. Dit elegante metalen blik kan worden gevuld met Bonne Maman-koekjes en -gebakjes of met andere creaties.
Bekijk meer See less
Even geduld...