Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Nieuw

Verrassingscracker confiture

Cracker met 4 kleine potjes met exclusieve recepten: Ananas en Passievrucht, Citroenen en Yuzus, Aarbeien en Verbena en Karamelspread met vanille uit Madagasker. 

120g (4 X 30g e)
SKU
3608580135722
€ 8,50
Op voorraad

Deel

Om alle jamliefhebbers een plezier te doen, heeft Bonne Maman een verrassingscracker gecreëerd met vier heerlijke exclusieve recepten om te ontdekken.

Meer details

Wettelijke benaming
Marmelade van citroen en yuzus, bereiding van aardbei en verbena, melkkaramel met vanille uit Madagaskar, jam van ananas en passievrucht.

Nettogewicht (in g)
120g (4 X 30g e)

Dimensies
61 x 288 x 66 mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE

Aantal artikelen per verpakking
4

Verrassingscracker confiture - Bonne Maman-1
Verrassingscracker confiture - Bonne Maman-2

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Verrassingscracker Confiture Bonne Maman

In de mooie Verrassingscracker heeft Bonne Maman vier originele en heerlijke recepten verpakt: Citroenen en Yuzus, Vanille Karamel, Ananas en Passievrucht en Aardbeien en Verbena. 

Deze potjes zijn perfect als ontbijt of tussnedoortje, op een sneetje brood of brioche, in een crêpe of in een kommetje yoghurt met vers fruit. 

De Verrassingscracker van Bonne Maman is een delicaat geschenk om cadeau te geven voor een pannenkoekenmiddag, een brunch met vrienden of gewoon om je dierbaren te verwennen. 

Bekijk meer See less
Even geduld...