Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Cadeau set - Snoepgoed uit de Kindertijd

Doosje met 12 kleine potten van 30g jam, fruitbereidingen, gelei, honing en marmelade.
360g (12x30g)
SKU
3608580947554
€ 25,00
Op voorraad

Deel

Een exclusieve geschenkdoos, om aan te bieden of voor uzelf te houden, bestaande smakelijke momenten die het hele gezin zullen plezieren. Bonne Maman brengt haar meest karakteristieke recepten, die je mogelijk nog kent vanuit jouw kindertijd, samen in een exclusief assortiment. 12 kleine potjes van 30 g met aroma's die de emoties en sensaties van de kindertijd zullen doen herleven en tegelijkertijd het beste van Bonne Maman zullen onthullen.

Cadeau set - Snoepgoed uit de Kindertijd  - Bonne Maman-1
Cadeau set - Snoepgoed uit de Kindertijd  - Bonne Maman-2
Cadeau set - Snoepgoed uit de Kindertijd  - Bonne Maman-3
Cadeau set - Snoepgoed uit de Kindertijd  - Bonne Maman-4
Cadeau set - Snoepgoed uit de Kindertijd  - Bonne Maman-5

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Het e-mailadres van Bonne Maman wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons privacybeleid

Cadeau set - Snoepgoed uit de Kindertijd Bonne Maman

Met de combinatie van de Mara des Bois Aardbei, pitloze vruchten, Bergeron Abrikozen, Mirabelles de Lorraine, Kersen, bosbessen, Sinaasappels, kweeperengelei, zwarte bessengelei, violette vijgen, rabarber en acaciahoning, biedt Bonne Maman een exclusieve geschenkset aan die ontworpen is om zoete & intense, gastronomische & delicate en vooral authentieke smaken te ontdekken, en om te bezwijken voor het plezier van de verscheidenheid of om uw favoriete geur te vinden tussen Bonne Maman's beste recepten.
Even geduld...