Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Nectarine & Perzik confiture

Een exclusief licht, fris en evenwichtig recept dat gemaakt is met sappig, zonovergoten fruit.

150g (5x30g)
SKU
3608580949213
€ 4,90
Op voorraad

Deel

Bonne Maman selecteert deze zomervruchten zorgvuldig vanwege hun heldere kleur, delicate en bijna bloemige smaak en gastronomisch vruchtvlees, en combineert nectarine en perzik in een lichte en frisse confituur. De confituur wordt verkregen door middel van een kort kookproces met precies de juiste hoeveelheid suiker voor een evenwichtige zoetheid en wordt benadrukt met een pittig vleugje passievruchtensap.

Nectarine & Perzik confiture - Bonne Maman-1
Nectarine & Perzik confiture - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Kleine potten Witte Nectarines & Perzik Bonne Maman

Gemaakt van vlezig, sappig, delicaat aroma en natuurlijk zoet fruit, maakt Nectarines & Perziken confiture een harmonieus huwelijk dat ruikt naar de natuur onthuld door de stralen van de zon. Het profiteert van alle kennis die Bonne Maman heeft opgedaan om de rijke aroma's van deze fragiele vruchten te behouden. Op de ontbijttafel heeft de confiture van Nectarines & Perziken de smaak van geïmproviseerde desserts uit de kindertijd, die van vers fruit waar we vroeger met onze tanden voorovergebogen in bijten om te voorkomen dat onze kleding vuil zou worden en waarvan het sap over onze kinnen zou lopen. De Nectarines & Perzik confiture wordt gepresenteerd in een doos met 5 kleine individuele potjes van 30 g elk, ontworpen om de smaken te behouden, en is verkrijgbaar als navulling of in le Confiturier van Bonne Maman.
Bekijk meer See less
Even geduld...