Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Exclusief in de webshop

Ontdekkingsbox – Kruidentheeën

Een assortiment van 5 kruidentheeën die zowel de smaakpapillen als het lichaam en de geest ten goede komen. 5 herbruikbare metalen doosjes (hoogte: 10,5 cm) gepresenteerd in een elegante kartonnen doos. Uitsluitend te koop in onze e-shop.

135g 3 X (20g) + 1 X (40g) + 1 X (35g)
SKU
3608580078173
€ 32,00
Maak een melding
Uitverkocht - te succesvol!

Deel

Bonne Maman brengt in een verfijnde giftset met vijf theesoorten, gemaakt van biologisch geteelde ingrediënten die een heerlijk moment van plezier en welzijn te bieden. Er kan gekozen worden uit de volgende smaken: Goed humeur: pepermunt, hibiscus, zoethout... Zoetheid: appel, kaneel, vlierbes Na het dessert: steranijs, zwarte bes, citroenmelisse Zoete dromen: verbena, Damascusroos, lindeboom Ontspanning: citroenmelisse, citroengras, duizendblad.

Meer details

Nettogewicht (in g)
135g 3 X (20g) + 1 X (40g) + 1 X (35g)

Dimensies
Boîte Métal : 10.5cm et Coffret : 25,5 x 25,5 x 7,7 cm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE

Bewaren
A conserver au sec et à l'abri de la chaleur

Ontdekkingsbox – Kruidentheeën - Bonne Maman-1
Ontdekkingsbox – Kruidentheeën - Bonne Maman-2
Ontdekkingsbox – Kruidentheeën - Bonne Maman-3

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Bonne Maman Theedoos Ontdekkingen

Bonne Maman brengt vijf biologische kruidentheerecepten samen voor een ware zintuiglijke reis om de pracht en praal van de natuur te ontdekken. Een reeks kruidentheeën die even aangenaam zijn voor de smaakpapillen als voor lichaam en geest, gemaakt met respect voor de ambachtelijke kennis van de kruidenspecialisten om biologische planten, bloemen en vruchten te sublimeren, en om al hun deugden te verheffen. Dromen, Ontspanning, Zoetheid, Goedemorgen en After-Dessert, ontdek de 5 recepten van wellness-kruidenthee die Bonne Maman heeft bedacht, om te genieten tijdens een rustgevend ritueel, of om te delen met familie of vrienden om de maaltijd af te sluiten met een delicatesse... Ontdek de exclusieve recepten van elke melange : Goed humeur: pepermunt, hibiscus, zoethout... Zoetheid: appel, kaneel, vlierbes Na het dessert: steranijs, zwarte bes, citroenmelisse Zoete dromen: verbena, Damascusroos, lindeboom Ontspanning: citroenmelisse, citroengras, duizendblad.

Bekijk meer See less
Even geduld...