Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Livraison offerte

Mon Confiturier - Assortiment van gele vruchten

Doos gevuld met 25 kleine 30 g potten. 5 smaken: Bergeron Abrikozen, Witte Nectarines en Perziken, Lorraine Mirabelles, Ananas en Passievrucht, Kweepeer confituur.

750g (25 X 30g e)
SKU
3608580948551
€ 45,00
Op voorraad

Deel

De Confiturier de Fruits presenteert het beste van Bonne Maman's smakelijke gouden recepten. Ideaal voor twee sneetjes brood. Zo kan iedereen het hele jaar door genieten van confituren en geleien met de felle kleuren van de zonnige ochtenden.

Meer details

Nettogewicht (in g)
750g (25 X 30g e)

Verzorgingstips
Te reinigen met een zachte en vochtige doek

Dimensies
56 x 270 x 234,5 mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANKRIJK

Aantal artikelen per verpakking
25

Order samenstelling
Confiturier bestaat uit 5 schalen (elke schaal bevat 5 individuele potten): Bergeron Abrikozen, Witte Nectarines - Perzikken, Mirabelles de Lorraine, Ananas en Passievruchten, kweepeer confiture.

Mon Confiturier - Assortiment van gele vruchten - Bonne Maman-1
Mon Confiturier - Assortiment van gele vruchten - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Le Confiturier gele vruchten Bonne Maman

Met zijn assortiment van 5 smaken in individuele potten van 30 g, ontworpen om alle smaken van de Bonne Maman-recepten te behouden, combineert de gele vruchten confituren klassieke smaken met originele creaties. Zo onthullen Witte Nectarines & Perziken, Kweeperengelei, Bergeron Abrikozen, Mirabelles uit Lorraine, Ananas & Passievruchten alle rijkdom van de aroma's van deze zonovergoten vruchten om het hele jaar door en zonder mate te worden ontdekt of herontdekt. Eenmaal leeg kunnen de Bonne Maman gele vruchten verpakkingen tot de rand worden gevuld met een selectie van jam, gelei, marmelade, honing of karamel om te kiezen uit 19 smaken om de smaak van de hele tafel te bevredigen, om uw favoriete smaken te delen of om iedereen de kans te geven zich open te stellen voor de nieuwsgierigheid.
Bekijk meer See less
Even geduld...