Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Mango, perzik en limoen confiture

Een exclusief recept waar de versheid van de perzik voldoet aan het exotische van de mango en nadruk door de pit van de limoen.

150g (5x30g)
SKU
3608580949268
€ 4,90
Op voorraad

Deel

In de tropische sferen biedt Bonne Maman een origineel recept dat met een unieke kennis wordt gesublimeerd. Een jam waar frisheid en exotisme elkaar ontmoeten in een nieuwe combinatie van mango met lichtzoete smaken, perzik met zijn zachte subtiliteit en limoen met zijn verfrissende zuurgraad.
Mango, perzik en limoen confiture - Bonne Maman-1
Mango, perzik en limoen confiture - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Kleine potten Mango, Perziken en Limoenen Bonne Maman

De mango, doorboord met tropische zonneschijn en zorgvuldig geselecteerd, heeft een geel vruchtvlees met een grote gladheid, licht vezelig, wat, in combinatie met de perzik, een jam geeft met een intense en heldere kleur. Door toevoeging van limoensap versterkt Bonne Maman het huwelijk van mango en perzik met een vleugje verfrissende zuurgraad. Gepresenteerd in een doos van 5 kleine individuele potjes van 30 g elk, ontworpen om de smaken te behouden, is de Mango, Perzik en Limoen confiture beschikbaar in vullingen voor le Confiturier van Bonne Maman.
Bekijk meer See less
Even geduld...