Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Frambozen & rode bessen gelei

Een op je tong smeltend recept gemaakt met het sap van twee rode tuinvruchten die perfect mengen tot een frisse confituur met een overheerlijke smaak.

150g (5x30g)
SKU
3608580949343
€ 4,90
Op voorraad

Deel

Bonne Maman maakt haar heerlijke Frambozen- rode bessen confituur door een zorgvuldig selectie van deze twee overheerlijke tuinvruchten, de ene zoet en de andere zuur. Door het sap te extraheren, de juiste hoeveelheid suiker en een scheutje citroensap toe te voegen en het vervolgens zachtjes te verwarmen ontstaat de perfecte gelei.

Frambozen & rode bessen gelei - Bonne Maman-1
Frambozen & rode bessen gelei - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Kleine potten Framboos en rode bessen gelei Bonne Maman

Bonne Maman maakt met oneindig veel aandacht en onnavolgbare kennis een doorschijnende, stevige en gladde Frambozen rode bessen gelei. Gepresenteerd in een doos van 5 kleine individuele potjes van 30 g elk, ontworpen om de smaken te behouden, is de Frambozen rode bessen gelei beschikbaar als hervulling of in le Confiturier van Bonne Maman.
Bekijk meer See less
Even geduld...