Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Mara des Bois aardbeien confiture

Een exclusief delicaat recept met houtachtige en licht pittige smaken voor jong en oud.

150g (5x30g)
SKU
3608580949183
€ 4,90
Op voorraad

Deel

Mara des Bois onderscheidt zich door haar unieke smaakkwaliteiten van de helderrode aardbei, stevig, sappig en zeer geurig, met intense aroma's en een lichte zuurgraad. Bonne Maman heeft deze variëteit geselecteerd om haar onnavolgbare aardbeien confiture met plezier te herbeleven en blijft hiermee trouw aan haar verlangen om de vruchten, de smaken en de geuren altijd te vergroten.
Mara des Bois aardbeien confiture - Bonne Maman-1
Mara des Bois aardbeien confiture - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Kleine potten Mara des Bois Aardbeien Bonne Maman

Op de ontbijttafel herinnert het recept van Mara des Bois Aardbeien aan die tijd dat je op je tenen naar buiten ging om als eerste het verse fruit in het gras te plukken dat nog nat is door de dauw... Gepresenteerd in een doos van 5 kleine individuele potjes van elk 30 g, ontworpen om de smaken van de bereiding te bewaren, is het recept van Mara des Bois Aardbeien beschikbaar als hervulling of in le confituren van Bonne Maman.
Bekijk meer See less
Even geduld...