Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Livraison offerte

Mon Confiturier - Assortiment van rode vruchten

Doos gevuld met 25 kleine potjes van 30 g. 5 smaken: Mara des Bois Aardbeien, Frambozen, Morello kersen, Bosbessen, Frambozen rode bessen confituur.

750g (25 X 30g e )
SKU
3608580948544
€ 45,00
Op voorraad

Deel

Zoet, zuur en kleurrijke rode vruchten worden unaniem toegejuicht. Daarom is de Confiturier de Fruits, met zijn 5 smaken die worden gepresenteerd en geselecteerd uit de meest royale recepten van Bonne Maman, de perfecte aanvulling bij elk heerlijk ontbijt.

Meer details

Nettogewicht (in g)
750g (25 X 30g e )

Verzorgingstips
Te reinigen met een zachte en vochtige doek

Dimensies
56 x 270 x 234,5 mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANKRIJK

Aantal artikelen per verpakking
25

Order samenstelling
Confiturier bestaat uit 5 schalen (elke schaal bevat 5 individuele potten): Aardbeien Mara des bois, Pitloze Frambozen, Wilde Bosbessen, Kersen, Framboos Rode bessen gelei

Mon Confiturier - Assortiment van rode vruchten - Bonne Maman-1
Mon Confiturier - Assortiment van rode vruchten - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Le Confiturier rode vruchten Bonne Maman

Met zijn smaken van Kersen, pitloze Frambozen, Frambozen rode bessen gelei, Mara des Bois aardbeien en bosbessen biedt Bonne Maman's rode vruchten confiture iedereen de mogelijkheid om zijn favoriete recept te proeven of om het te delen met de hele tafel. De kleine potjes van Bonne Maman's rode vruchten gelei worden gepresenteerd in een individueel formaat van 30 g, ideaal voor twee sneetjes toast en om de smaken te bewaren, onthullen de kleine potjes het beste van de rode vruchten uit de tuin of het bos. Zomer- of voorjaarsaccenten, maar altijd royaal en gastronomisch, delicaat op de ontbijttafel geplaatst, het hele jaar door. Eenmaal leeg kunnen de Bonne Maman rode vruchten verpakkingen tot de rand worden gevuld met een selectie van jam, gelei, marmelade, honing of karamel om te kiezen uit 19 smaken om de smaak van de hele tafel te bevredigen, om uw favoriete smaken te delen of om iedereen de kans te geven zich open te stellen voor de nieuwsgierigheid.
Bekijk meer See less
Even geduld...