Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Kersen confiture

Een onnavolgbaar recept dat de aromatische rijkdom van deze kleurrijke en sappige vrucht sublimeert.
150g (5x30g)
SKU
3608580949305
€ 4,90

(32,66€/kg)

Op voorraad

Deel

Volle vruchten, helder rood, natuurlijk zoet en sappig, met soepel vruchtvlees. Morello kersen worden zorgvuldig gepeld, ontpit en delicaat gekookt volgens Bonne Maman's onnavolgbare kennis. Dit gebeurt met net genoeg suiker om de aromatische rijkdom van deze zeer speciale vrucht te sublimeren. Zuur als ze vers is, maar heerlijk zoet als ze eenmaal gekonfijt is.

Kersen confiture - Bonne Maman-1
Kersen confiture - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Het e-mailadres van Bonne Maman wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons privacybeleid

Kleine potten kersen Bonne Maman

Bonne Maman kersen confituur is meer zuur en geurig dan zwarte kersenconfituur. Het kan worden gegeten op heerlijke toast voor het ontbijt, maar gaat ook goed samen met chocolade in gebak of met gevogelte- of schapenkaas. Een unieke smaak die de herinnering aan de oorbellen die de kersenparen ons op elk moment van de dag inspireerden, terugbrengt. De Morello kersenjam wordt gepresenteerd in een doos met 5 kleine individuele potjes van elk 30 g, ontworpen om de smaken te bewaren. De kersen confiture is verkrijgbaar in een navulling of in le Confiturier van Bonne Maman.
Even geduld...