Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Pitloze frambozen confiture

Een exlusieve romige en heerlijke jam gemaakt met pitloze frambozen.

150g (5x30g)
SKU
3608580949190
€ 4,90
Op voorraad

Deel

Voor zijn pitloze frambozen confiture heeft Bonne Maman gezorgd voor een selectie van vlezige en geurige variëteiten. De frambozen, die fijn gezaaid zijn, geven de jam een gladde en romige textuur en een heldere kleur.
Pitloze frambozen confiture - Bonne Maman-1
Pitloze frambozen confiture - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Kleine potten pitloze Framboos Bonne Maman

Met bijzondere zorg voor de verwerking van deze delicate vruchten scheidt Bonne Maman de frambozen van hun zaden met alle finesse en delicatesse die nodig zijn om de frisheid en subtiliteit van de smaken en geuren van de framboos te behouden in een vertrouwde en aangename jam met een gladde en romige textuur. Bonne Maman pitloze frambozen confiture laat een frisse geur en een subtiele roze kleur op je lippen achte. De pitloze frambozen confiture wordt gepresenteerd in een doos met 5 kleine individuele potjes van elk 30 g, ontworpen om de smaken te behouden, en is verkrijgbaar als navulling of in le Confiturier van Bonne Maman.
Bekijk meer See less
Even geduld...