Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Bergeron Abrikozen confiture

Een exclusief zonnig, licht pittig recept met een lichte amandelsmaak en kleine stukjes smeltfruit

150g (5x30g)
SKU
3608580949206
€ 4,90
Op voorraad

Deel

De zonovergoten Bergeron abrikozen hebben aan de zonnige kant een rode wang als ze rijp zijn en bieden uitzonderlijk harmonieuze smaakeigenschappen. Hun evenwicht, tussen suiker en zuurgraad, onthult een lichte amandelsmaak, wat het zo onderschijdend maakt.
Bergeron Abrikozen confiture - Bonne Maman-1
Bergeron Abrikozen confiture - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Kleine potten Bergeron Abrikoos Bonne Maman

De Bergeron abrikozen zijn door Bonne Maman zorgvuldig geselecteerd op hun donker oranje vruchtvlees en hun stevigheid die voldoende is om de smeltende stukken te bewaren als ze worden gekookt. Een romig recept rijk aan fruit met precies de juiste hoeveelheid suiker, met tonen van vakantie in het zuiden, langs de kliffen, van dezelfde kleur, oker in de zon en gloeiend rood bij zonsondergang. Gepresenteerd in een doos van 5 kleine individuele potten van 30 g elk, ontworpen om de smaken te behouden, is het recept van Abricots Bergeron beschikbaar als navulling of in le Confiturier van Bonne Maman.
Bekijk meer See less
Even geduld...