Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Mirabelles van uit Lorraine

Een exclusief luchtig recept dat alle zoetheid en delicatesse van het gouden fruit dat in de boomgaarden van Lorraine wordt geplukt tot uitdrukking brengt.
150g (5x30g)
SKU
3608580949220
€ 4,90
Op voorraad

Deel

Zorgvuldig geselecteerd door Bonne Maman voor de smaakvolle kwaliteiten, tussen zoetheid en delicatesse, Lorraine's mirabelle presenteert een lichte geur en een sappige en fruitige vruchtvlees, natuurlijk zoet. De mirabelle van Lorraine biedt een soepele voorbereiding, met een smaak die altijd vertrouwd is.
Mirabelles van uit Lorraine - Bonne Maman-1
Mirabelles van uit Lorraine - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Kleine potten Mirabelles uit Lorraine Bonne Maman

De mirabelle uit Lorraine bereikt langzaam zijn volle rijpheid, totdat hij aan het einde van de zomer een gouden kleur en een zacht, fris, natuurlijk zoet vruchtvlees krijgt. En pas als hij rijp is en zijn steen gemakkelijk van het vlees loskomt, wordt hij geplukt. Zo zullen de smeltende stukjes mirabellen de herinnering aan het vers geplukte, op tiptoes gehesen of op de houten ladder leunend tegen de hellende takken van de boom in het naburige veld doen herleven. Gepresenteerd in een doos met 5 individuele kleine potjes van elk 30 g, ontworpen om de smaken van de bereiding te behouden, en is verkrijgbaar als navulling of in le Confiturier van Bonne Maman.
Bekijk meer See less
Even geduld...