Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Kweepeer gelei

Een heerlijk smeltend recept dat herinnert aan de smaak van mooie zonnige herfstdagen.
150g (5x30g)
SKU
3608580949275
€ 4,90

(32,66€/kg)

Op voorraad

Deel

Met zijn heerlijk pittige smaak, zijn stevige goudkleurige vruchtvlees, de rijkdom van zijn aroma's, versterkt door de kennis van Bonne Maman, wordt kweepeer een schat aan smaak. Een heerlijk smeltende gelei, om van te genieten met een knapperig brood of verse yoghurt, tot grote vreugde van fijnproevers.
Kweepeer gelei - Bonne Maman-1
Kweepeer gelei - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Het e-mailadres van Bonne Maman wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons privacybeleid

Kleine potten Kweepeer gelei Bonne Maman

De kweepeer, die al meer dan 4000 jaar wordt gekweekt, is een verrassende vrucht vanwege de peervorm, de zeer harde schil en het vruchtvlees dat zo hard en bitter is dat hij niet zomaar kan worden geplukt. Om Bonne Maman Kweepeer gelei te maken, wordt het fruit gekookt voordat het wordt geperst om al het sap te verzamelen dat nodig is om een gladde, stevige en doorschijnende gelei te verkrijgen, met een karamelachtige kleur en de goede smaak van de herfst die, samen met de geur van nieuwe boeken, het begin van het schooljaar altijd draaglijker heeft gemaakt. Gepresenteerd in een doos van 5 kleine individuele potjes van 30 g elk, ontworpen om de smaken te behouden, is de kweeperen gelei beschikbaar in vullingen of in le Confiturier van Bonne Maman.
Even geduld...